OBVESTILO | BasketFEST | 10.10.2020
Obveščamo vas, da zaradi CORONA omejitev jutrišnji dogodek BasketFEST žal odpovedujemo.

Hvala za razumevanje in upamo, da se vidimo prihodnje leto.

Lp,
Ekipa ŠD UTRIP
______________________________________

Pozdravljeni,
 
Sporočamo vam, da smo BasketFEST, ki naj bi bil predvidoma jutri v soboto 3. oktobra, zaradi slabega vremena prestavili za en teden, torej na soboto 10. oktobra.
Časovnica ostaja enaka, podaljšali pa smo rok za prijave. Tako lahko sedaj prijavite ekipo do 8. oktobra.
 

Ekipa ŠD "UTRIP"

ZARADI SABE NAPOVEDI VREMENA, JE DOGODEK BASKETFEST PRESTAVLJEN ZA EN TEDEN T.J. NA 10. OKTOBER 2020!

Hvala za razumevanje.

 

Pozdravljeni prijatelji košarke,

V soboto 3. oktobra s pričetkom ob 10. uri, prirejamo košarkaški meeting - BASKETFEST. Tako kot v preteklih letih bo tudi letos zabavno. Dogodek je rekreativnega značaja in bo temeljil na druženju (z upoštevanjem NIJZ) ter zabavi s športnim pridihom. Vabimo vas, da se nam pridružite in do 1. oktobra prijavite svojo ekipo. Prijavite se tako, da ob prijavi vsakdo poleg sebe prijavi še dva člana (člani se ne smejo podvajati v drugih ekipah), torej izpolnete PRIJAVNICO kjer poleg sebe vpišete še dva igralca in jo čim prej oddaš po e-pošti ali na naslov društva - Športno društvo Utrip, Zminec 35, 4220 Škofja Loka, lahko pa kandidate sporočite tudi preko SMS na številko 041 461 893

Kje: ŠPORTNI PARK V ZMINCU

Kdaj: 3.10.2020 ob 10:00 uri

Za prijavo boste odšteli le 5€ na osebo t.j. 15€ na ekipo, s tem imate tudi zagotovljeno malico.

Lepo vabljeni k prijavi in sodelovanju,

  ŠD "UTRIP"

www.sdutrip.si

Kot že vrsto let, bomo tudi letos organizirali Prešernov pohod na Zavrh, kjer se vsako leto zbere preko 100 pohodnikov.

Vabimo vas da se nam pridružite 8. februarja ob 10. uri na mostu v vasi Zminec, kjer se bomo zbrali pohodniki z vseh vetrov in se podali proti Lovski koči na Zavrhu. Pot nas bo vodila mimo Arharjeve kapelice na svetega Petra hribu in nas zapelje po nezahtevni idilični poti s pogledom na okoliške cerkve in hribovja kot je sv. Lovrenc, Lubnik, sv. Andrej, sv. Ožbolt ipd.

Na vrhu poskrbimo za vsakega pohodnika posebej tako z okrepčilom kot tudi z zabavo in kulturnim programom. Letos bo glede na jubilejno izvedbo program še toliko bolj pester in dovršen. Za vas imamo tudi presenečenje!

Popoldan z nami tudi Ansambel dveh dolin

Lepo vabljeni!

V sodelovanju:

 

    ŠD Utrip          KS Zminec      LD Škofja Loka

FOTOGALERIJA

Slike lanskoletnega pohoda, ki ga je zaznamovala močna udeležba pohodnikov, lepo vreme in odlično vzdušje

KAKO DO NAS?

Športno društvo »Utrip« vabi vse članice in člane ter krajanke in krajane na SKUPŠČINO, ki bo v petek, 6. marca 2020, ob 19. uri v poslovno gostinskem objektu "Na vasi" pri avtobusni postaji v Zmincu (Zminec 137*). Skupščina = Občni zbor

Dnevni red:
1. ob 19:00 uri --> Druženje z Markom Roblekom s svojo zadnjo izdano knjigo Zagret za tek
    za člane vstop prost, za ostale prostovoljni prispevki
2. ob 20:30 uri --> Otvoritev skupščine
3. Sprejem delovnega predsedstva in organov skupščine
4. Sprejem dnevnega reda
5. Poročilo o dejavnosti leta 2019
6. Obravnava finančnega poročila 2019
7.Obravnava in sprejem programa za leto 2020
8. Novosti
9. Volitve v organe društva
10. Pobude in predlogi
11. Druženje

*Pridržujemo si pravico do spermembe dnevnega reda do 22.2.2020

Srečanje z Markom Roblekom je odprto za širše občinstvo vendar so kapacitete omejene. Za boljšo logistiko naprošamo vse interesente, da nam svojo udeležbo javijo preko e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 040 283 976 (Gorazd). Predavanje se zančne kot prva točka dnevnega reda, tako da ni nihče vezan še na skupščino športnega društva in ostalo dogajanje. Predavanje je za člane društva brezplačno za ostale prisotne pa bomo pripravili prostovoljne prispevke.

V okviru dogodka se boste lahko tudi včlanili oz. podaljšali članarino za leto 2019.  Možnost naročila ostalih društvenih oblačil*

Ker so na dnevnem redu skupščine tudi volitve, vam na sledeči povezavi prilagamo tudi obrazec, katerega izpolnete in oddate na sedež društva. Lani je odstopil predsednik Gorazd Šorn. Naslednika, ki bi prevzel v roke mesto predsednika ni bilo zato skupščina ni sprejela njegovega odstopa, ki pa ga ni oddal v pisni obliki. Na podlagi te situacije je pisni odstop podal naslednji dan, vendar je za dobrobit društva in v izogib izrednji skupščini predsedniško funkcijo peljal še en mandat. Volitve bodo potekale za predsednika, v primeru kandidature za drugo mesto v IO (tajnik, blagajnik delovni član) pa bomo obravnavali še morebitne vloge. Društvo je v zelo lepi situaciji tako z vidika urejenosti igrišča kot tudi urejenosti notranjega delovanja in poslovanja. V takem stanju voditi društvo je res lepo, zato vas vabimo k izpolnitvi obrazca:

*Lokacija prireditve:
Zminec 137, 4220 Škofja Loka
47.147928, 14.281963

>>po skupščini...

24.9.2019

Kako definiramo naš dogodek BASKETfest?
To je košarkarski dogodek, ki si ga lahko želi vsak ljubitelj, rekreativec ali aktivni igralec košarke. Nimamo visokih denarnih nagrad za zmagovalce, imamo pa drobne pozornosti, super vzdušje, enkratno druženje in Utripajoče srce. Torej kot ste razbrali... ne gre toliko za zmago, čeprav verjamemo, da tekmovalnosti ne bo manjkalo.

Vse prijavljene trojke bomo tako z žrebom premešali in jih tako po moči nekoliko izenačili.
Prijavite se (na www.sdutrip.si oz. pošljite e-pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) in se tako pridružite tretjemu košarkarskemu srečanju v Zmincu.
#mojtim #basketfest

20.9.2019

V soboto 28. septembra s pričetkom ob 10. uri, prirejamo košarkarski meeting - BASKETFEST. Tako kot v preteklih letih bo tudi letos zabavno. Dogodek je rekreativnega značaja in bo temeljil na druženju ter zabavi s športnim pridihom. Vabimo vas, da se nam pridružite in do 26. septembra prijavite svojo ekipo. Prijavite se tako, da ob prijavi vsakdo poleg sebe prijavi še dva člana, torej izpolnite PRIJAVNICO kjer poleg sebe vpišete še dva igralca in jo čimprej oddate po e-pošti ali na naslov društva - Športno društvo Utrip, Zminec 35, 4220 Škofja Loka.

Kje: ŠPORTNI PARK V ZMINCU

Kdaj: 28.9.2019 ob 10:00 uri

Za prijavo boste odšteli le 5€ na osebo, s tem imate tudi zagotovljeno malico.

Ekipa ŠD "UTRIP"