1. Ureditev igrišča

V času od aprila do sredine junija so na igrišču potekala dela za ureditev elektrifikacije in razsvetljave igrišča, poleg tega smo uredili dodatno skladišče - klet, zajetje za vodo ipd. Zaključili smo tudi z obnovo otroških igral ter poskrbeli za še večjo varnost. Na Lenini lopi so trije nosilci za žoge, kjer si lahko uporabniki igrišča izposodijo žoge (za košarko, nogomet in odbojko), vendar prosimo, da po uporabi rekvizite vrnete nazaj na svoje mesto. Le tako bomo lahko poskrbeli da bodo stvari vedno pri roki in na voljo vsem obiskovalcem. Zahvaljujemo se KS Zminec za sredstva za elektrifikacijo in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri realizaciji projekta.

>>Fotogalerija...

  1. Covid - 19  in delovanje društva

Takoj po razglasitvi epidemije so bile prekinjene vse aktivnosti društva ŠD Utrip - ukinjene so bile tudi vadbene skupine. Za letos so organizirane vadbe v zaprtih prostorih zaključene, predvidoma se bodo začele v naslednjem šolskem letu.

Še vedno je potrebno spoštovati priporočila NIJZ glede uporabe javnih površin in zbiranja. Na odprtih površinah je potrebno predvsem upoštevati ustrezno razdaljo vsaj 1,5 m in pogosto umivanje  in razkuževanje rok ter športnih pripomočkov. Pred Lenino lopo se nahaja tudi razkužilo za roke in površine in je na voljo vsem uporabnikom.

  1. ŽivŽav 2020

Na sestanku IO ŠD Utrip z ekipo oblikovalcem dogodka smo se v začetku junija soglasno odločili, da dogodek za otroke - ŽivŽav, BO J.  Seveda ob predpostavki, da se razmer ne zaostrijo in se omejitve še nekoliko razrahljajo. V nasprotnem primeru bomo dogodek primorani odpovedati.

Dogodek bo potekal v soboto, 29.8.2020 (v primeru dežja pa so rezervni termini še prvi dve soboti v septembru).  Prosimo vse prostovoljce, ki bi lahko pomagali pri organizaciji, pripravi in na samem dogodku, da se nam javijo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 040 283 976 (Gorazd).

Še enkrat: Seveda je vse odvisno od epidemioloških razmer glede covid-19 in potrebnih ukrepov za zagotovitev varnosti obiskovalcev. Trenutno je sicer možno organizirati zbiranje do 500 oseb, pri upoštevanju vseh varnostnih ukrepov.

  1. Termin za košarko - srede ob 20:00 na igrišču v Zmincu 

Z ureditvijo igrišča in razsvetljave so se pojavile nove možnosti  za organizirano športno vadbo v večernem času. V društvu smo se odločili, da bodo srede ob 20.00 namenjene košarki, zato vse, ki bi želeli igrati košarko tudi preko poletja, vabimo, da se nam pridružite.
Začnemo v sredo 24. junija ob 20.00. Vabimo tudi vse ostale, da se organizirajo in pripravijo vadbene skupine v večernem času (floorball, rekreacija dekleta, ...).

  1. Tekme gorenjske lige na igrišču

V letošnjem letu v gorenjski košarkarski ligi tekmuje tudi ekipa ŠD Utrip. Domače tekme igra na našem igrišču predvidoma ob torkih in četrtkih. V kratkem bomo razpored objavili na oglasni deski na igrišču.  Navijači lepo vabljeni!

Ekipa ŠD "UTRIP"